SPONSORIT

Castro Kodit

Castro kotien ja mun yhteistyö alkoi 2017 syksyllä, joten kyseessä on siis varsin tuore yhteistyö. Oli hienoa saada mukaan Kainuulainen yritys, jonka tavoitteet on korkealla ja jolta menestyspotentiaalia löytyy. Kävin jo keväällä tutustumassa Castro kotien taloesittelyssä yrityksen periaatteisiin ja tuotteeseen, ja on mahtavaa että pojat innostuivat laittamaan yhteistyön aluilleen. Castro kodeista tarkemmin alla: Markkinoiden laajin toimitussisältö! Castro Kodit Oy rakentaa laadukkaita, yksilöllisiä koteja pääosin pohjoissuomalaisille. ''Castro Kodit on perustettu vuonna 2010 ja kotipaikkamme on Kempele. Palvelemme omakotirakentajia pääosin Oulun ja Kajaanin seudulla. Asiakkainamme viihtyvät kaikenikäiset talonrakentajat eläkeläisistä nuoriin perheisiin. Castro-kotien rakentaminen on keskittynyt kaupunkialueille ja taajamiin. Castro Kodit ovat asukkaansa näköisiä: moderneja, tyylikkäitä ja laatutietoisia kaupunkilaisia. Olemme neljän vuoden ajan kasvattaneet aktiivisesti toimintaamme omakotitalojen rakentamisessa. Teemme myös sisustusremontteja keskittyen erityisesti kodin märkätiloihin. Yrityksen perustajilla on yli kymmenen vuoden vahva kokemus alalta. Luotettavana talotoimittajana olemme saaneet kolmen A:n luottoluokituksen.''

http://www.castrokodit.fi/

K-Supermarket Vuokatti

Helposti, nopeasti ja mukavan palvelun kautta hoidan aina mun päivän ruuat loistavista ja monipuolisista raaka-aineista valmistettuna Vuokatin K-Supermarketista! K-supermarket Vuokatti sijaitsee keskeisellä paikalla Vuokatissa, joten siellä on helppo piipahtaa hoitamassa päivän (tai miksei vaikka useammankin) ruokaostokset. Mun lempparijuttuja K-superissa on kokonaisuudessaan viihtyisä ympäristö, monipuolinen, varsinkin urheilijoita ja aktiiviliikkujia miellyttävä tuotevalikoima, suuri lähituotanto valikoima ja mm. superfoodeja ja vegaaniruokaa on monipuolisesti tarjolla. Myös herkuttelijoita on huomioitu, ja välillä onkin mahdotonta kulkea laajan herkkuhyllyn ohi kassoille! Heittämällä paras lähikauppa tällä alueella!

http://www.k-supermarket.fi/kaupat/vuokatti/

VMP Varamiespalvelu

Varamiespalvelu on yksi mun pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista. Entisen Kajaanin ja nykyisen Oulun VMP:n avulla on monena talvena kierretty kisoissa ja leireillä, joten on hienoa että meidän yhteinen matka jatkuu edelleen!

https://www.vmp.fi/#/

K.B Welding

Menossa mukana K.B Welding; yleisten jakeluverkkojen rakentaminen

Fast Finland

Monipuoliset ja huiput urheilu- ja lisäravinteet mulle ja koko seuralle hoitaa Fast! Kiireessä ja kovien treenijaksojen aikana on tärkeetä että energiatasapaino pysyy kunnossa ja että sitä riittää sekä palautumiseen että kehittymiseen. Suurimmassa kulutuksessa mulla on Fasterade -urheilujuoma sekä patukoita ihan laidasta laitaan (en osaa valita lemppareita) sekä geelit ja Reco2 -palautusjuoma tai vastaavasti Hera80 + Malto! Fastilta löytyy myös Lifestyle -sarjan tuotteita, jotka sopii loistavasti herkkujen korvikkeeksi ja erilaisiin resepteihin!

http://www.fast.fi/

Swix

Your winning margin. Markkinoiden parhaat sauvat, vaatteet, hanskat ja voiteet takaavat loistavan voimantuoton, käyttömukavuuden ja hyvän fiiliksen ladulla. Hiihto on kaikista parasta silloin kun homma luistaa ja välineet on kunnossa!

http://www.swixsport.com/

Rossignol

Mun tärkeimmät työvälineet - eli sukset ja monot mulle kuntoon hoitaa Rossignol

http://www.rossignolskigo.fi/

Vuokatti Ski Service

Vuokatti Ski Service hioo sukset aina oikeaan kuvioon ja hoitaa tärkeimmät työvälineet takuu varmasti liukkaiksi!

http://www.vuokattiskiservice.fi/

Vuokatti Ski Team Kainuu

Maastohiihdon erikoisseura Vuokatti Ski Team Kainuu mahdollistaa kovan vauhdin ladulla!

http://www.vuokattiskiteam.fi/fi/

Tovari - TovariSport

Urheilumarkkinoinnissa mua helppaa TovariSport!

http://www.tovarisport.fi

Ulvang

ulvang

https://www.ulvang.no/

Pörhö Kajaani

Täyden palvelun Volkswagen autotalo Kajaanissa

http://www.porho.fi/toimipaikat/Kajaani/kaikki/kaikki

Clean and Safe

Puhtaanapitopalvelut isompiinkin tiloihin sekä työturvallisuus ja -hyvinvointipalvelut Clean and Safelta!

http://www.cleanandsafe.fi/

Garmin

Garminin sykemittari treenien ja palautumisen seuraamiseen - must. Forerunner 735TX:n avulla treenit luistaa - ja muistaa välillä jopa kääntyä kotiinpäin. Taustakuvan muokkaaminen on kiva lisä! Käytössä mulla on myös Garmin Virb- action kamera, josta esimakua tulossa pian ;)

https://www.garmin.com/fi-FI
Yhteydenotot:

nissinenvilma@gmail.com

Toteutus:

Kotisivujen toteutuksesta ja ylläpidosta kiitos Tovarin poppoolle!

Se mukavempi digitoimisto